KOZOROH

Nejen, že je červencový úplněk ve vašem domovském znamení, ale váš planetární vládce Saturn je retrográdní ve svobodomyslném Vodnáři. To znamená, že během tohoto úplňku mohou dominovat obtížná témata týkající se vašeho sebepojetí, vašeho podvědomí a vašeho způsobu myšlení. „Kdo vůbec jsi?“ bude v těchto dnech vaší hlavní otázkou. Měsíc vás vybízí, abyste začali přemýšlet mimo svou zónu pohodlí. Můžete hlouběji nahlédnout do událostí, které se vám staly za posledních šest měsíců. Budete se cítit emocionálně citliví, ale můžete se spolehnout, že to, co je nyní potřeba transformovat, bude v těchto dnech dobře „osvětleno“ a zvýrazněno prostřednictvím vztahových situací.

VODNÁŘ

Červencový úplněk může způsobit, že se budete cítit trochu osamělí. Jde také o to, že možná hodně času věnujete práci a trochu méně společenskému životu. Nyní je také vhodný čas zaměřit se na nahlížení do svých stínů a sladění podvědomí za vědomé vědomí. Teoreticky rozumíte mnoha věcem, ale praxe není tak snadná. Jaký krok můžete udělat v těchto dnech, který vás přivede více do souladu s tím, co už ve své mysli chápete?

VÁHY

Váhy mohou také cítit „tornádo“. Napaden bude především váš způsob komunikace. Ale také svůj domov a rodinu, kde musíte čelit realitě toho, co se děje ve vašem soukromém životě. Pokud je doma konflikt a zášť, možná vás tento úplněk konečně povzbudí, abyste řekli svou pravdu. Pamatujte, že vaše kořeny jsou to, co podporuje váš růst, ale je důležité nechat odejít to, co je negativní a nepříznivé. Nyní je skvělý čas na vymalování bytu, úklid, pálení kadidla atd. Vytvořte si doma bezpečný a příjemný prostor, kde budete s radostí trávit dlouhé letní večery.