ČERVENEC

Emocionální lidé, romantici a čestní lidé, to jsou lidé, které nám dává červenec. Uctívají lásku a dávají do ní celé své já, bezpodmínečně. Každá láska je pro ně stejně upřímná jako ta první a ve své duši vždy zůstávají dětmi, které touží po pozornosti a lásce. Nevědí o nenávisti a závisti.

SRPEN

Lidé, kteří jsou plní hrdosti, sebevědomí, odvahy a ctižádosti, a to jsou lidé narození v srpnu. Je velmi snadné je rozpoznat, protože jsou disciplinovaní a mají tělesnou stavbu, které je těžké si nevšimnout. Muži jsou svalnatí a ženy s odlišnými vlastnostmi.

ZÁŘÍ

V tomto měsíci se rodí inteligentní lidé, kteří vždy usilují o perfekcionismus. Jsou to lidé oddaní své práci a vždy vše naplánují do posledního detailu. proto jsou vždy tak úspěšní ve všem, čeho se dotknou. Pro ně neexistuje nic, čemu by nerozuměli a co by nedokázali vyřešit.

ŘÍJEN

Říjen přináší tomuto světu velké emoce s tvůrčí silou tvoření. Jsou stejně vášnivé jako krásné. Mají přátelskou tvář a laskavý pohled, který mnohé uchvátí. Tuto osobu buď milujete, nebo nenávidíte, nic mezi tím neexistuje.

LISTOPAD

Astro podle měsíců:

Lidé narození v listopadu jsou velmi emotivní. Ač to tak na první pohled nevypadá, v hloubi duše jsou lidé se silnými emocemi, kteří vše prožívají velmi emotivně. Dokud je dostatečně nepoznáte, nepochopíte, jak jsou tito lidé dobří.

PROSINEC

V prosinci se rodí poctiví, pracovití a poctiví lidé. Jsou to lidé, kteří si váží tradičních hodnot a snaží se podle nich žít.