Žena č. 2

Někdy chcete být sami se svými myšlenkami. K zamyšlení nad smyslem života potřebujete osobní prostor. Nemáte mnoho přátel, ale jakmile se s někým přiblížíte, stanete se tím nejvěrnějším a nejvěrnějším. Vaši blízcí ve vás mohou mít 100% jistotu: nikdy je nezradíte.

V práci: Jste typ člověka, který miluje náročné úkoly. Budete se nudit, pokud se nerozvíjíte a nepřekročíte své současné schopnosti. Kromě toho máte spoustu skvělých nápadů, které vás jen požádají, abyste se dostali ven.

V lásce: Uděláte vše pro to, aby vaše druhá polovina byla šťastná. Rychle se připojíte. Pokud se tedy partner najednou rozhodne s vámi rozejít, budete potřebovat spoustu času a úsilí, abyste se dostali zpět do normálu.

Žena č. 3

Jste klidný a příjemný člověk, s nímž můžete mluvit. Baví vás být v davu přátel a obecně si myslíte, že přátelství v životě má velký význam.

V práci: Jste přátelští, zvědaví a nadšení. Proto jsou pro vás vhodné ty oblasti, ve kterých potřebujete neustále kontaktovat lidi.

V lásce: jste velmi kritičtí vůči ostatním, zvláště těm, kteří jsou vám blízcí. Máte určité požadavky na partnera, a pokud nesplní alespoň polovinu z nich, pak s ním nebudete. Navíc, pokud v komunikaci zjistíte co i jen nepatrné nepohodlí nebo nesouhlasíte s tím, co druhá polovina dělá nebo říká, okamžitě se rozhodnete vztah přerušit. Ale možná bys neměl být tak impulzivní? Nikdo není dokonalý.

Zdroj.esoteric