Způsob vaření:

Všechny ingredience musíte oloupat a nasekat na jemno. Poté je vložte do velké skleněné nádoby a nalijte dostatek jablečného octa, abyste je zakryli 3 prsty nad nimi. Poté zavřete nádobu a protřepejte ji.

Skladujte jej na tmavém místě po dobu nejméně 2-6 týdnů. Čím déle to držíte, tím silnější to bude. Měli byste to také občas protřepat.

Poté tinkturu napněte pomocí tenkého plátna nebo sítka z nerezové oceli. Nalijte obsah nádoby na síto a směs vytlačte, aby se vytlačily zbývající šťávy.

Poté nalijte tinkturu do neprůhledné lahvičky, abyste ji chránili před světlem a udržovali ji chladnou a tmavou.

Dávkování:

Tinkturu můžete použít k léčbě zánětů, nachlazení a infekcí, k posílení imunitního systému a zlepšení trávení. Můžete jej použít každý den. Vezměte 1 čajovou lžičku tinktury a zřeďte 100 ml vyčištěné vody.

Bez ohledu na to, že byste jej měli pít vždy pomalu a můžete také přidat med, který obohatí jeho chuť. Ujistěte se však, že pijete dostatek čištěné vody po celý den. Dost na vypití šálku (na 100 ml vody, 1 čajovou lžičku tinktury) tohoto skvělého přírodního léku na prevenci nemocí, ale pokud ho používáte k léčbě konkrétního zdravotního problému, můžete jej užívat až 5-6krát po celý den .

Toto úžasné přírodní antibiotikum neobsahuje absolutně žádné toxiny a poskytuje řadu zdravotních výhod, jako jsou:

– Výkonné tonikum posiluje imunitní systém
– Má silný antimikrobiální účinek, pomáhá v případě citlivosti na inzulín a snižuje hladinu cholesterolu v krvi
– Vyrovnává hladinu kyselosti těla
– Má silné antibakteriální, antivirové a protiplísňové vlastnosti a podporuje také produkci energie, což zvyšuje duševní a svalovou práci

Zdroj.Fithacker