Moderní člověk potřebuje přístup k internetu, aby mohl odpovědět na jakoukoli otázku, která ho zajímá, a hledat informace. Vyhledávač okamžitě vyvolá vzorec pro oblast trojúhelníku, zobrazí seznam filmů, které jsou uvedeny v kině, a seznámí vás s biografií slavné osoby. Existuje otázka – zadaná do vyhledávací lišty Google – obdržela seznam mnoha odpovědí. Často se stává, že po dlouhou dobu nemůžeme najít vhodný odkaz v seznamu odpovědí na požadavek.

V tomto článku vám ukážeme, jak zajistit, aby Google odfiltroval nepotřebné věci, a jediným kliknutím rozdal přesně to, co potřebujete, a odhalil některá tajemství vyhledávání Google.

Nejprve trochu teorie … Google převzal 70% globálního trhu. Každý den přibližně 50 milionů uživatelů zadá hledané výrazy do své vyhledávací lišty. Systém vybírá stránky na internetu, které jsou vhodné pro požadavek uživatele, pomocí technologie inteligentní analýzy textu, která také analyzuje stránky, které odkazují na analyzovanou stránku, aby určila, do jaké míry odráží účel požadavku.

Google dává přednost stránkám, na nichž jsou klíčová slova dotazu blíže k sobě. Vývojáři vyhledávače nevytvořili jednoduchý vyhledávací algoritmus, ale použití některých prvků tohoto algoritmu pomůže najít potřebné informace v síti co nejefektivněji.

Pokračování na další straně