V poslední době jsou sloupce černých kronik ve všech médiích po celém světě přeplněné. Nějak se nám zdá, že ačkoli se různé věci děly už dříve, nyní dosáhly vyšší bizarnosti a hrůzy.

Mnohokrát se divíme, co je to za lidi, když dokážou věci, které můžeme vidět jen ve filmech.

Také jsme svědky různých příběhů, které nás zanechávají v šoku a nemáme k nim žádný komentář. Nyní tedy přinášíme jeden takový příběh, který šokoval všechny, kdo ho četli.

Dívka, která se předčasně narodila v Indii, byla nalezena pohřbená v hliněném hrnci, prý byla naživu a podle lékaře, který má její uzdravení na starosti, se má lépe a uzdravování se zlepšuje.

Byla přivezena ve velmi špatném a kritickém stavu, měla velmi nízkou hladinu krevních destiček, ale navíc měla i sepsi. Holčička má nyní normální fungování těla, vše se stabilizovalo, váha také, nyní přibrala, což je velmi dobré znamení.

Místní, který chtěl pohřbít své dítě, které se bohužel narodilo mrtvé, našel miminko, při kopání uviděl hliněný hrnec, do kterého narazil, když se rozbil, miminko začalo plakat. Pro ty, kteří to nevědí, miminka se rodí s tukem na zádech, břiše a tvářích, ze kterého mohou přežít několik dní, takže podle lékařů toto miminko přežilo tři až pět dní. Nikdo se na to miminko netěšil a vše bylo veřejné, muž, který ho našel, to vzal jako dar od Boha.

Pokračování na další straně