Od přírody ne každý je odvážný a odolný. Astrologové se však domnívají, že existuje nejméně pět znamení zvěrokruhu, která lze považovat za silnější než ostatní.

Každé znamení zvěrokruhu má své výhody, ale ne každé lze označit za nejsilnější. V mnoha případech vnitřní síla a vytrvalost člověka závisí na vrozených vlastnostech, které mu hvězdy dávají.

Beran

Beran může být bezpečně nazýván jedním z nejsilnějších lidí. Jeho duševní houževnatost někdy udivuje představivost. Zástupci tohoto znamení se narodili pod vlivem živlu Ohně, takže prostě nevědí, jak se vzdát. Když něco chtějí, jdou do konce i v dětství.

Jako dospělí zůstávají ambiciózní, ale jejich nároky a cíle nejsou nepřiměřené. Beran vždy dodrží slovo. Někdy jejich síla nezná mezí, takže jsou v konfliktu s okolím. Dokonce i jejich blízcí jsou někdy nuceni trpět silným tlakem.

Rak

Mezi zástupci vodního živlu jsou Raci nejsilnější. Lidé tohoto znamení se málokdy rozčílí a vzdají se. Mají dostatek vnitřní síly a energie, aby si ve svém jednání vždy zachovali laskavost a lidskost.

Další důležitou vlastností postavy Raka je schopnost čekat. Rak ví, že spěch je nutný pouze při chytání blech, a to mu dává výhodu. Astrologové věří, že lidé tohoto znamení jsou neuvěřitelně trpěliví. A když mají milovanou rodinu a přátele, jsou neporazitelní.

Pokračování na další straně