Joe Campbell chtěl použít telefonní automat ve východním Londýně před 22 lety. Když vešel dovnitř, uviděl plastový sáček, ze kterého zaslechl tichý pláč.

Chvíli předtím tento telefon používala žena, která opustila své dítě. Zavolala do jednoho z dětských domovů, aby je vyzvedl. Narodilo se jen o několik hodin dříve. Žena už měla šest dětí a byla ve vztahu plném agrese a násilí. Uvedla, že si nepřeje, aby trpělo další dítě, a proto ho opustila.

Naštěstí Joe toho malého našel. Zavolal policii a vzal dítě do nemocnice, ale příběh zde nekončí.

Kiran strávil několik měsíců v sirotčinci, než byl adoptován. Joe jí neustále posílal dárky. Ten muž chtěl, aby se cítila milovaná. Pokusil se také adoptovat dívku, ale byl odmítnut s odůvodněním, že je bakalář.

Poté, co byla dívka adoptována, vedení střediska, kde bydlela, zakázalo muži kontaktovat Kirana. Také jí nikdo nikdy neřekl o tajemné osobě, která dárky poslala.

Uplynuly další roky, a když bylo dívce 18 let, rodiče jí dali adopční dokumenty. Chtěli, aby poznala pravdu. Právě z těchto dokumentů se Kiran dozvěděl o tajemném muži, který ji zachránil a později si chtěl adoptovat.

Dívka bohužel ani neznala jeho jméno, ale rozhodla se ho najít. Měla skvělý nápad, jak to udělat. Uhodnete co?

Pokračování na další straně