5. Je to silně ovlivněno vaším prostředím

Skutečný náladový muž. Je snadno nadšený a stejně snadno opadavý. Jeho regenerace je však extrémně rychlá. Někdy mu stačí 10–20 minut relaxace, aby viděl svět v nové barvě.

6. Je těžké říct ne

Mnohokrát idealizuje realitu, takže se stává naivní. Důvodem je hlavně jeho empatie a laskavost. Je těžké snést, když se někdo postaví vašim chybám. Pokud k tomu chcete něco přesvědčit, musíte k tomu přistupovat jemně. Pokud ho požádáme o laskavost jako přítele, můžeme si být jisti, že je připraven být k dispozici.

7. Živá představivost

Je pod vlivem planet Jupiter a Neptun, které ovládají iluze a emoce. Fantázie Ryb stoupá, má zvláštní smysl pro umění, skvěle využívá své intuice. Jeho myšlení prudce stoupá, takže je schopen se vymanit z tradičního způsobu myšlení.

8. Dvanácté znamení zvěrokruhu

Poslední znamení zvěrokruhu horoskopu jsou Ryby. „Nejmladší bratr“ je proto tak svěží, zářivý a zvědavý. Kromě toho všeho má také vlastnosti 11 hvězd před sebou, což ho činí velmi moudrým.

9. Touží po svobodě a zkušenostech

Jako vodní znamení nepropouští Ryby hluboké kořeny. Driftuje, užívá si svobodu pohybu. Rád prozkoumává neznámo, nemá velké potřeby. Kočovný životní styl mu nejlépe vyhovuje. Nemůže to vydržet omezení. Každý, kdo má partnera označeného jako Ryby, musí být flexibilní a musí souhlasit s tím, že ho bude doprovázet na jeho průzkumných cestách.

Zdroj.ketkes.com