5. Vědí, jak používat svou intuici. Panny nelze oklamat. Nejsprávnější strategií při komunikaci s nimi je proto vždy říkat pravdu. Bez ohledu na to, jak tvrdá a nepříjemná byla. Panna si váží upřímnosti. Když uvidí, že jste s nimi upřímní, budou se kolem vás cítit pohodlně a klidně.

6. Jsou to pracovití. Panny jsou na svou práci pyšnější než cokoli jiného. Lidé tohoto znamení chápou lépe než ostatní, že neexistuje vítězství bez bolesti. Berou svou kariéru velmi vážně a obvykle mají nulovou toleranci vůči zadkům a těm, kteří „promarňují své životy“.

7. Panny potřebují prostor. Někdy se lidé, kteří se narodili v tomto znamení, zdají být trochu uzavřeni. Ale to jen proto, že potřebují trochu více osobního prostoru než většina ostatních lidí. Dejte jim to! Až budou připraveni vylézt zpod své „ulity“, oceníte jejich vstřícnost a otevřenost.

8. Panny jsou kreativní lidé. A to je nejdůležitější věc. Panny milují pouze ti, kteří se mohou považovat za svého hlavního fanouška. Potřebují podporu více než ostatní. Zaprvé proto, že se vždy snaží dodržovat absurdně vysoké standardy. Zadruhé proto, že často trpí pochybami o sobě. Pokud si chcete s Pannami vybudovat příjemný vztah, musíte být připraveni stát se jejich oporou a „kamennou zdí“

Zdroj.esoteric