4. Láska k červené v šatech … a nejen

Ach ano … červená …

Je to odvážná a velmi intenzivní barva a podle toho je vnímána muži. Ať už je to jasná šarlatová rtěnka nebo luxusní červené spodní prádlo, můžete si být jisti, že tato barevná volba nezůstane bez povšimnutí. Červená byla vždy spojována se sexualitou a pokud chcete přilákat muže, který se vám líbí, zvolte červenou – nemůžete pokazit.

To samozřejmě vůbec neznamená, že byste měli ztvárnit Melisandra z Game of Thrones, ale pokud jen sem tam zdůrazníte červeně … Může to udělat neuvěřitelně silný dojem.

Už jste někdy přemýšleli o tom, jaké ženské vlastnosti jsou schopné přilákat muže víc než cokoli jiného? Až na ty zjevné. Ukazuje se, že ženy mají na první pohled nepostřehnutelné mnoho dalších kvalit, které jsou přesto docela schopné vzbudit zájem muže … Nebo možná nejen zájem.

Níže tedy najdete 8 kvalit, z nichž některé vás mohou překvapit …

5. Nečekané polibky

Pokud k předchozímu bodu přidáte trochu hravosti, může to také zaujmout členy opačného pohlaví. Málokdo je proti náhlému vášnivému polibku … jen proto, že na to máte chuť! Pomalý, horký a vášnivý polibek na rty … To je místo, kde začínají nejniternější touhy většiny mužů (víte, jaké touhy).

Pokud se tedy během svého rande cítíte hravěji než obvykle, nezdržujte se a nenechte se vlnou vášně unést kupředu! Ukažte mu, kdo tu opravdu vládne! Muži mají rádi, když se ženy chopí iniciativy – právě proto, že to dělají jen zřídka.

6. Jemný dotek

Bylo by chybou věřit, že pouze dívky chtějí něžné a teplé dotyky. Muži také chtějí něhu a teplo – i když si to nikdy nepřiznají! Lehký dotek na rameno, jemný polibek na krk nebo, řekněme, silné objetí na veřejnosti nebo za zavřenými dveřmi … Někdy to stačí, aby vás muž nedokázal dostat z hlavy a sní o tom, že tam bude (nejlépe v posteli). Nebojte se ukázat svému muži svoji něžnou a zranitelnou stránku duše.

7. Schopnost vařit

Počkejte … Nezavírejte článek rozhořčeně a otřete si ruce vlhkým hadříkem. Nikdo vám neřekne, že byste se měli stát stereotypní hospodyní (pokud nechcete). Vůbec ne. Ale i když stejně jako váš partner usilujete o kariéru v blízké budoucnosti, měli byste si v rukávu ponechat několik podpisových receptů. Víte, udeřit svého muže ve správný okamžik, aby vám obdivně padl k nohám.

Mnoho lidí má rčení „Cesta k srdci člověka vede přes jeho žaludek“ a je to naprosto pravda.

8. Schopnost zahájit to samotnými zprávami tak, aby kouř stoupal

Zprávy se mohou postupem času proměnit v sucho a na zavolání „jak se máte?“ Abyste mu tak trochu okořenili korespondenci, můžete mu občas napsat, jaké jsou vaše sexuální a romantické plány.

Něco jako: „Pojďme si dnes večer udělat maraton Hry o trůny. Přímo v posteli. Myslíš si, že potřebujeme oblečení? “

Nebo řekněme: „Víš, a právě jsem vyšel ze sprchy … myslím na tebe.“

Máte představu. Hravá a dokonce mírně vulgární zpráva zaslaná milované osobě v práci může každému romantickému vztahu přidat chuť (nebo dokonce pepř).

Závěrečné slovo: buďte sami sebou, buďte spontánní, buďte si jistí a nezapomeňte na svou hravou a svůdnou stránku. A pak budete ztělesněním tužeb většiny mužů … A ještě o něco víc.

Naplňte svůj život vášní!

Zdroj.esoteric