VTIPÁLCI NEMAJÍ ŠANCI

Mnoho mužů rádo provede ženě s velkým poprsím nějaký vtip. Kdykoliv se jim naskytne šance, něco jí mezi prsa strčí. U plochého hrudníku toto nehrozí.

MENŠÍ POZORNOST OKOLÍ

Samozřejmě někdo pozornost okolí vyžaduje, ale čeho je moc, toho je příliš. Pokud má žena velká prsa, téměř vždy se za ní někdo otočí. Ale pokaždé to rozhodně nemusí kvůli tomu, že ji obdivuje, právě naopak.

PADNE VÁM VĚTŠINA OBLEČENÍ

Protože si můžete dovolit nemít podprsenku, s klidem si oblečte trička, šaty i topy s odhalenými zády. Zapínátko nebude kazit celkový vzhled. Stejně tak úzké šaty, které vám budou pěkně hladce sedět i v pase.

BEZPEČÍ NEJEN V AUTĚ

Ženy s malým poprsím se snadněji vejdou za volant, zapnou si bezpečnostní pás i vestu. A když se třeba náhodou topí, pak jim záchranný kruh nezůstane trčet na krku.

Dopínání – Díky malému poprsí dopněte vše, co potřebujete. Bezpečnostní vesty, pásy u auto a podobně. Ženy s velkým poprsím však takové štěstí nemají a zapínání pásů pro ně není vůbec příjemné.

Mít malé prsa znamená mít lepší výhled – Samozřejmě, že pokud máte malá prsa, tak vidíte na zem bez jakéhokoliv problému. Mít velká prsa znamená sotva vidět na zem, což zase znamená to, že můžete kdykoliv šlápnout na nejednu nepříjemnou věc. A to nikdo nechce.

Zdroj:Najky.sk