A stejně to viděla i jeho nevěsta. „Podívala jsem se mu do očí a zamilovala jsem se,“ prohlašuje Almeda. Matka čtyř dětí přiznává, že se po smrti svého manžela, za kterého byla vdaná 43 let, cítila osaměle. Nyní je přesvědčena, že zbytek svého života stráví s Garym.

Po pouhých dvou týdnech randění došlo k důležitému kroku. Gary ALMED ji požádal o ruku a ona souhlasila. O dalších šest dní později přišel na řadu skromný obřad. Pár prý okamžitě věděl, že se jedná o osudovou lásku a připadalo jim zbytečné na cokoliv čekat. Když uvážíme věk nevěsty, tak to bylo docela rozumné.

Almeda naštěstí sdílela Garyho zamilovanost. „Věděla jsem, že to je ten, se kterým bych chtěla strávit svůj život. Ten věkový rozdíl mě nikdy neděsí, „vyjádřila se. Nyní jsou spolu dva roky a jejich štěstí prý nadále trvá, ačkoli někteří členové rodiny přijímají vztah trochu chladněji. Jeden z Almediných synů s ní například od svatby nepromluvil.

Nikdy mě nepřitahovali mladší ženy. Dokonce ani když mi bylo 13 nebo 14. Vždy jsem měl slabost pro starší ženy, „svěřil se mladý manžel. Jj, láska je láska!