Podkovu

Naši předkové vždy věděli, že podkovy přinášejí do domu štěstí a bohatství. Nejúspěšnější znamení, pokud člověk náhodou našel na silnici podkovu. To znamená, že ho kůň ztratil, a taková trofej byla obzvláště cenná.

Abyste si do života přinesli bohatství, zavěste podkovu nad přední dveře, pamatujte, že „rohy“ podkovy musí směřovat nahoru, jinak z podkovy „vypadne“ štěstí a bohatství. Bez ohledu na to, z jakého materiálu bude podkova vyrobena. Ale pro maskota je nejlepší použít skutečnou podkovu nalezenou ve stáji.

Plánování vašich výdajů

Chcete -li zvýšit své bohatství, je důležité nejen získat správné talismany, ale také se naučit rozumně spravovat své finance. Pokud vždy víte, kdo a kolik peněz potřebujete, pak bez nich opravdu nebudete.

Je také důležité neutrácet příliš mnoho za nákup nepotřebných věcí a snažit se neříkat cizím lidem o vašich příjmech nebo výdajích. Chcete -li zlepšit svou finanční situaci, vytvořte si měsíční plán svých výdajů, sledujte, kdo a kolik utratíte, a vytvořte jeden z výše popsaných talismanů.

Zdroj:lifter