18. října – den žárlivosti, lakomosti a závisti
Rostoucí Měsíc ve Štíru způsobí, že se mnozí z nás stanou vlastníky. Někdo bude muset bojovat se žárlivostí a někdo s nemotivovaným hněvem nebo negativitou. Úspěchy ostatních povedou ke vzniku závisti. Opozice Venuše a Neptunu situaci ještě zhorší. Odpor těchto dvou planet není negativním aspektem, ale takové spojení bude znamenat, že se ve vztazích mezi lidmi bude neustále objevovat jakési podhodnocení.
Jedná se o velmi nepochopitelný a nepředvídatelný den, kdy se mnozí budou chtít soustředit na štěstí někoho jiného, ​​a ne na své vlastní. Aby se předešlo problémům, bude stačit nevšímat si života jiných lidí. Musíte se podívat na sebe a na to, co se děje ve vaší duši, ve vašem srdci.


21. října – den hádek a sobectví
Rostoucí měsíc v Kozorohovi je téměř vždy problém, ale tentokrát vše půjde trochu dále. 21. číslo lze bezpečně zahrnout do seznamu nejnebezpečnějších říjnových dnů, protože aktivní Měsíc pod vlivem prvků Země přinese lidem fixaci myšlenek na vlastní prospěch. Je možné, že každý, kdo vás potká na cestě, bude chtít něco získat, aniž by na oplátku něco dal.
Není třeba za tím skrývat zášť. Každý, kdo se v takové dny urazí a začne skandály, ztrácí štěstí. Pokud někdo požádá o pomoc, je nutné vyjednat podmínky. Astrologové nedoporučují pomáhat lidem zdarma. Musíte požádat o jakýsi odpor proti.


25. října – spojení Slunce a Merkuru
Spojení je aspekt, ve kterém se setkávají oba jeho účastníci a Země. To znamená, že na Zemi bude svítit Slunce a Merkur bude umístěn přímo před ní. Taková unie obvykle přináší mnoho problémů. Faktem je, že Merkur patří k prvku ohně, ale Slunce ve spojení nezvyšuje pozitivní účinek planety, ale potlačuje jej.
Pokud jsou objekty stejného prvku ve spojení, vede to k nesouladu. Výsledkem je, že Merkur v tento den lidem nepomůže, ale prolomí plány, uvede je do strnulosti a donutí je pohybovat se zjevně špatnou cestou. V tomto ohledu astrologové doporučují nedělat důležitá rozhodnutí. Je lepší jít do své obvyklé práce a neriskovat: to je jediný způsob, jak potíže obejít.

Zdroj:esoteric.ru