Štír

Štíři budou v roce 2022 mimořádně aktivní na poli přátel. Poznají nové lidi a navážou nová přátelství, což jim v nadcházejícím období otevře nové příležitosti na obchodní frontě. Očekávají dobré výsledky ve všech oborech a povýšení je potěší především v práci .

V emoční rovině zavládne u zaneprázdněných Štírů harmonie, na osamělé pak čeká zajímavé a romantické období, které bude připomínat pohádku.

Vodnář

Vodnáři čekají na obchodní nabídky, o kterých se jim ani nesnilo. V profesní oblasti se budou řadit akce a budou mít dilema, jak vybrat toho nejlepšího. Stane se, že dostanou tři nebo čtyři obchodní nabídky současně.

Cokoli přijmou, vyberou si dobře, protože mají podporu nebes. Vlna náhlých změn je možná na chvíli znejistí, ale rychle pochopí, že je to to nejlepší, co je v poslední době potkalo. Učiní některá důležitá rozhodnutí , která budou mít v budoucnu velký efekt.

Na emocionální úrovni je čeká harmonie v rodině a svobodní Vodnáři budou mít příležitost vyřešit některé vztahy z minulosti, které by se mohly rozvinout v krásný, poklidný romantický příběh.