Panna

Panny vědí, jak svým světlem a laskavostí naplnit životy lidí kolem sebe. Panny jsou navíc velmi chtivé po znalostech. Neustále se vyvíjejí a učí se něčemu novému a zajímavému. Panny mají mnoho skrytých talentů, o kterých ani nevěděly, že je mají.

Obvykle se objevují zcela náhodně, když se Panny rozhodnou vyzkoušet něco nového. Panny jsou však maximalisté. Potřebují všechno nebo nic najednou. Střední možnost jim nebude vyhovovat. To platí jak pro lásku, tak pro práci a koníčky. Kvůli blízkým a příbuzným jsou Panny připraveny udělat doslova cokoli.

Vodnář

Vodnář má štěstí vždy a všude. Není divu, že jsou vždy pod záštitou Saturnu. Vodnáři jsou velmi kreativní a zajímavé osobnosti, které kdy potkáte.

Vždy kreativní a originální. Nebojte se plavat proti proudu pro lepší dobro. Vodnáři téměř vždy dosahují svých cílů, protože jsou velmi soustředění a účelní.

Na cestě za svým snem je už nic nezastaví. Vodnáři vždy přitahují ostatní svou tajemností a jedinečností. Vodnáři mohou navíc snadno najít cestu z jakékoli obtížné situace. Proto je nemožné nemilovat je.

Zdroj:esoteric