BÝK

Býk bude mít největší úspěch v lásce. Lonely Hearts potkají člověka, který v nich vzbudí zájem a upřímné nadšení a brzy se ukáže, že je to člověk, se kterým chtějí strávit zbytek života. To neznamená, že ti ve vztahu nečekají něco krásného – jejich milostný život bude plný harmonie a lásky. Vstoupí do období, ve kterém bude vládnout nová energie oddanosti, blízkosti a míru. I váš podnikatelský život bude posetý květinami, protože následující 3 roky jsou ideální dobou na rozjezd podnikání, o kterém už dlouho přemýšlíte.

LEV

Pokud vám v poslední době chybí stabilní finance, je nejvyšší čas udělat pořádek v oblasti peněz. Tok peněz se pomalu otevře a vaší práce a úsilí bude konečně postřehnuto, můžete dokonce očekávat zvýšení platu. Vypořádáte se s mnoha novými věcmi, získáte zkušenosti a vše padne na úrodnou půdu. Pocítíte příval kreativity, který pozitivně ovlivní všechny oblasti vašeho života. Následující 3 roky budete opravdu nezastavitelní, takže toto období využijte k pokroku.

PANNA

Pannu čekají nové příležitosti, ale také výzvy a dobrodružství, na která se těšila v minulých letech. Neztrácejte čas v příštích 3 letech – učte se nové jazyky, cestujte, čtěte, zdokonalujte si nové dovednosti. Jsou před vámi měsíce, které musíte maximálně využít. Kdekoli se objevíte, budete středem pozornosti a budete potěšeni úspěchem, kterého jste dosáhli. Budete mít dobré důvody být na sebe hrdí. Budete obklopeni pozitivní energií, dobrou náladou a pocity, že si můžete podmanit celý svět. Hvězdy a planety jsou na vaší straně – využijte jejich náklonnosti.

Zdroj: esoteric