Nad horním rtem

Osoba, jejíž mateřské znaménko se nachází na tomto místě, se často obává. Věří se, že může mít dovednosti hypnózy, a pokud je to žádoucí, může i jinx. Je extrémně nežádoucí urazit takového člověka, jinak budou důsledky takového činu velmi závažné. I pouhá slova vyslovená z jeho úst bez zlomyslného úmyslu se mohou zhmotnit.

Nad kolena

Pokud jste potkali člověka, který má na tomto místě krtka – vězte, že máte před sebou průvodce na druhý svět. Takoví lidé mají často prorocké sny. Pokud vám tedy řekne, že ve snu viděl mrtvého muže, měli byste tato slova poslouchat.

Faktem je, že takový sen lze považovat za znamení. Pokud jde o tyto lidi samotné, je vhodné, aby svůj dar neopustili, ale rozvíjeli ho. Díky tomu se z nich mohou stát skuteční kouzelníci a jasnovidci.

V chrámu

Lidé, kteří mají na tomto místě krtka, nejsou kouzelníci, kouzelníci atd. Mají jen velmi dobře vyvinutou intuici. Kromě toho vidí skrz naskrz, když partner mluví pravdu a když lže. Tyto schopnosti samozřejmě nejsou vždy pozitivní, protože schopnost uchopit malé detaily je někdy nadbytečná. Tito lidé však jasně vědí, kdy budou mít štěstí a v jakých případech selžou.

Pokud na některém z těchto míst máte krtka, zkuste rozvíjet své schopnosti. Nakonec budete moci pomáhat druhým lidem, nebo tento dárek využijete pro sebe. A pokud v popisu poznáte někoho ze svých známých, řekněte mu o tom. Možná poblíž vás žijí jedineční lidé.

Zdroj:fb.ru