# 7 Duch v čajovně

V roce 2012 byla v čajovně ve skotském Perthu zachycena postava, která vypadala jako duch. Dan Clifford, majitel čajovny, řekl, že on a jeho zaměstnanci zažili před incidentem podivné věci a slyšeli podivné hlasy.

Strašidelní duchové na fotografiích

# 8 Chlapec na farmě

Návrhář Neil Sandbach tuto postavu náhodou zachytil na Tewin Bury Farm v Hertfordshire v jižní Anglii. Dělníci, kteří byli náhodou na farmě, později potvrdili, že viděli postavu chlapce oblečeného v bílém.

# 9 Duch na kolejích

Tato fotografie byla pořízena na železničním přejezdu v San Antoniu v Texasu. Na přechodu zřejmě straší duchové dětí, které tam zemřely při tragické nehodě ve 40. letech minulého století. Od té doby se věří, že každé auto, které zastaví na křižovatce, je v péči těchto dětí.

Strašidelní duchové na fotografiích

# 10 Postava na schodech

Fr. Ralph Hardy, bývalý duchovní z White Rock v Britské Kolumbii, pořídil tuto slavnou fotografii v roce 1966. Původně chtěl jen vyfotit elegantní schodiště v Národním muzeu v Greenwichi v Anglii. Při vývoji se však ukázalo, že na fotografii byla zahalená postava šplhající po schodech.

# 11 Duch Roberta A. Fergusona

Tato fotografie byla pořízena 16. listopadu 1968, když Robert A. Ferguson přednášel na sjezdu spiritistů v Los Angeles v Kalifornii. Vedle něj se objevila postava, kterou Robert později poznal. Byl to jeho bratr Walter, který zemřel v roce 1944 během druhé světové války.

# 12 Duch na Filipínách

Tato znepokojivá fotografie byla pořízena v roce 2000 v Manille na Filipínách. Dívky požádaly kolemjdoucího, aby je vyfotil pomocí fotoaparátu telefonu (proto ten obrázek v nízkém rozlišení). Výsledek všechny vyděsí. Někdo očividně drží dívku za paži.

Strašidelní duchové na fotografiích

# 13 Neviditelný pilot

V roce 1987, kdy byla pořízena tato fotografie, byla paní Sayer a její přátelé na návštěvě stanice Fleet Air Arm v Yoeviltonu, Somerset, Spojené království. Přátelé paní Sayerové pořídili tento snímek, když byla v pilotním vrtulníku. Po zavolání se žena zděsila, protože dobře věděla, že u ní v tu chvíli nikdo neseděl.

# 14 Rozmazaná postava

Fotografie pořízená reverendem RS Blancem v Corroboree Rock, Alice Springs, Austrálie v roce 1959. Tato slavná fotografie ukazuje průhlednou postavu ženy, která si drží ruce směrem k obličeji a dívá se do dálky.

Strašidelní duchové na fotografiích

# 15 Duch v pohřební síni

Tento bílý duch se objevil jednu noc těsně po půlnoci ve Wolfe Pub v Penrith, Cumbria, UK. Video sledování zaznamenalo, jak se duch pohybuje a náhle mizí ve stropě. Místní říkají, že budova sloužila kdysi jako pohřební ústav.

# 16 Zavražděná manželka

Duch bloudící po mostě v Oak Grove v Kentucky je údajně nešťastná manželka, která byla svržena z mostu do vody. V 60. letech byla zavražděna manželem vojákem.

Zdroj:imgur