Jediným neživotním znamením zvěrokruhu jsou Váhy, druhé znamení vzdušného elementu.

Charakteristickým znakem představitelů tohoto znamení je touha po harmonii, ve všem. Citlivý na krásu, rození diplomaté, s vytrvalým duchem a neochvějnou touhou vyhrát v jakékoliv soutěži. Váhy nejednou vystupují v roli soudce, stejně jako právníků.

Vytrvalost, spolehlivost a tvůrčí síla jsou nejlepšími vlastnostmi tohoto znamení!

Toto je 15 dalších skvělých vlastností, které dělají Váhy takovými výjimečnými …

  1. Vycházejí s ostatními

Váhy si oblíbíte téměř okamžitě. Je to proto, že jsou schopny u každého vytvořit pocit důležitosti a zajímavosti. Jsou skvělí posluchači. Váhy si jsou dobré vědomé vašich citů. Jsou schopni dokonale předpovědět důsledky svých vlastních, ale i cizích činů. To vše pro to, že jsou velmi pozorní a mají výjimečné schopnosti vnímání. Snaží se být v blízkosti lidí, které mají rádi a preferují dlouholeté přátelství. Zároveň nenávidí povrchních lidí a okamžitě vás vyloučí z okruhu přátel, pokud si všimnou jakoukoliv formu neupřímnosti či pokrytectví.

  1. Jsou to dobří lidé

Váhy vám neslíbí vyřešení všech vašich problémů, ale v případě, že je to nezbytné, udělají cokoliv, jen aby vám mohli pomoci. V případě, že potřebujete emocionální podporu, obraťte se na Váhy. Rozeženou vaše starosti a pochybnosti jedním mihom!

Nic nenarušuje jejich vnitřní svět více než negativní lidé. Proto není divu, že jejich okolí by mělo být naladěny pozitivně a mělo by se snažit vyhýbat konfliktům. Pokud se tak nestane, Váhy budou těmito lidmi frustrované a přestanou s nimi komunikovat.

  1. Jsou to rození diplomati

Nikdo nedokáže zvládnout nepříjemné situace lepší než Váhy. Patří k proslulým diplomatům a s lehkostí objasní jakékoli zvláštnosti. Zároveň to však dělají se stylem a elegancí.

Váhy se rádi obklopují jinými lidmi. Smějí se, tráví hodiny diskutováním o nejrůznějších absurdity ale i složitých tématech – právě to je činí šťastnými. Váhy – tvůrčí duše, které potřebují komunikaci.

  1. jsou zvědaví

Váhy patří mezi vzdušné znamení, proto usilují o vlastní rozvoj. Síla a inteligence je pro ně mimořádně důležitá.

Vždy se snaží myslet racionálně. V každé situaci hledají způsoby, jak vyřešit domácí nebo pracovní problémy. Jejich přirozená zvědavost jim neumožňuje usadit se na jednom místě a vždy se chtějí pohnout vpřed.

Pokračování na další straně