1. jsou obětaví

Představitelé tohoto znamení jsou vnímaví a zajímají se o to, co se děje v životech jejich blízkých. Dokonce i v případě konfliktu se snaží o co nejrychlejší vyřešení a nejednou to je na úkor jejich charismatu a laskavosti.

Na pomoc bližnímu nepotřebují mnoho důvodů. Jsou vždy rádi, pokud mohou podat pomocnou ruku, aniž by požadovali něco na oplátku. Avšak v případě, že se to rozhodnete neužít, riskujete, že vás ze svého života okamžitě odstřihnou.

  1. Umí vytvářet přátelství

Lidé vyhledávají Váhy i tehdy, pokud mají problémy, protože se umí na danou situaci podívat s nadhledem. Váhy se před vyvozením závěru snaží porozumět všem úhlem pohledu.

Přirozeně, takové chování lidí přitahuje a proto mají Váhy kolem sebe vždy správných a spolehlivých přátel. A přestože se Váhy nikdy nebudou přátelit s darebákem, kvůli přátelům jsou připraveni podepsat smlouvu byť i se samotným ďáblem.

  1. Mají výborný vkus

Váhy jsou pod vlivem Venuše, která je dodnes ztotožňována s bohyní krásy a lásky. Váhy si dokáží cenit krásu ve všem: v přátelích a blízkých, v umění, psaní a hudbě …

Proto věnují o něco více pozornosti interiéru a designu. Jsou hrdí na svůj vkus a mají na to právo! Neskrývají však skutečnost, že milují všechno krásné a kvalitní.

  1. Jsou to perfekcionisté

Váhy se snaží vždy najít ten nejlepší, nejdokonalejší a ten nejharmoničtější způsob života. V jejich ideálním světě je vše vyvážené a spravedlivé. V takovém světě prostě neexistují žádné konflikty.

Samozřejmě, ideální svět neexistuje. Toto je hlavní klamání v životě Váhy. Proto se neustále snaží dosáhnout svou vlastní dokonalost.

  1. jsou spravedliví

Váhy jsou perfektní šéfové. Vědí řídit energii druhých lidí a zároveň nezneužívají své schopnosti na osobní prospěch.

Spravedlnost je pro ně alfou a omegou, proto od jiných nikdy nevyžadují více, než jim mohou dát.

Váhy k práci přistupují s upřímným zájmem a cení si zdravé vztahy kolektivu. Proto i oni dělají vše proto, aby v něm udrželi harmonii a uvolněnou atmosféru.

Pokračování na další straně