Jsou to dobří lidé

Váhy vám neslíbí vyřešení všech vašich problémů, ale v případě, že je to nezbytné, udělají cokoliv, jen aby vám mohli pomoci. V případě, že potřebujete emocionální podporu, obraťte se na Váhy. Rozeženou vaše starosti a pochybnosti jedním mihom!

Nic nenarušuje jejich vnitřní svět více než negativní lidé. Proto není divu, že jejich okolí by mělo být naladěny pozitivně a mělo by se snažit vyhýbat konfliktům. Pokud se tak nestane, Váhy budou těmito lidmi frustrované a přestanou s nimi komunikovat.

Jsou to rození diplomati

Nikdo nedokáže zvládnout nepříjemné situace lepší než Váhy. Patří k proslulým diplomatům a s lehkostí objasní jakékoli zvláštnosti. Zároveň to však dělají se stylem a elegancí.

Váhy se rádi obklopují jinými lidmi. Smějí se, tráví hodiny diskutováním o nejrůznějších absurdity ale i složitých tématech – právě to je činí šťastnými. Váhy – tvůrčí duše, které potřebují komunikaci.

jsou zvědaví

Váhy patří mezi vzdušné znamení, proto usilují o vlastní rozvoj. Síla a inteligence je pro ně mimořádně důležitá.

Vždy se snaží myslet racionálně. V každé situaci hledají způsoby, jak vyřešit domácí nebo pracovní problémy. Jejich přirozená zvědavost jim neumožňuje usadit se na jednom místě a vždy se chtějí pohnout vpřed.

jsou obětaví

Představitelé tohoto znamení jsou vnímaví a zajímají se o to, co se děje v životech jejich blízkých. Dokonce i v případě konfliktu se snaží o co nejrychlejší vyřešení a nejednou to je na úkor jejich charismatu a laskavosti.

Na pomoc bližnímu nepotřebují mnoho důvodů. Jsou vždy rádi, pokud mohou podat pomocnou ruku, aniž by požadovali něco na oplátku. Avšak v případě, že se to rozhodnete neužít, riskujete, že vás ze svého života okamžitě odstřihnou.

Umí vytvářet přátelství

Lidé vyhledávají Váhy i tehdy, pokud mají problémy, protože se umí na danou situaci podívat s nadhledem. Váhy se před vyvozením závěru snaží porozumět všem úhlem pohledu.

Přirozeně, takové chování lidí přitahuje a proto mají Váhy kolem sebe vždy správných a spolehlivých přátel. A přestože se Váhy nikdy nebudou přátelit s darebákem, kvůli přátelům jsou připraveni podepsat smlouvu byť i se samotným ďáblem.

Pokračování na další straně