„Školní šikana zabila mou dceru…

Mlčela jsem příliš dlouho. Chci, aby všichni věděli, že skupina náctiletých dívek ze školy ve městě Wellington (měly od 13 do 15 let), dohnala mou milovanou dcerku k smrti. Cassidy Trevanová si vzala život 15. února 2014.

Cassy bylo teprve 13 let, když se jí zhroutil celý svět a mě se nepovedlo jí zachránit. Přestěhovaly jsme se do jiného města, začala navštěvovat novou školu a nikdy víc nepotkala lidí, kteří by jí chtěli ublížit. I navzdory tomu všemu si vzala život. I obyčejné nákupy u ní vyvolaly záchvat pláče a paniky.

Viděla jsem, jak moje dcerka celých 22 měsíců trpěla kvůli těm zrůdám… celou dobu se bála, že je znovu potká. Jedné ze spolužaček se povedlo zjistit její nové číslo a také ji urážely na internetu. Žila minulostí, měla záchvaty paniky a její stav se ze dne na den zhoršoval.“

„Už jsem jí nedokázala pomoct i přesto, že jsem viděla její bolest. Kvůli tomu, co jste jí udělali 12. prosince 2012, si sáhla na život.

Vím, kdo jste a vy to také víte. Policie už o vás také slyšela. Doufám, že výčitky svědomí vás budou pronásledovat do konce života. Představte si, že jednoho dne by někdo udělal vaší dceři přesně to, co jste vy udělali mojí.

Cassidy byla a bude celý můj život. To kvůli vám má dcerka umřela a já nikdy neuvidím, jak kráčí k oltáři, nikdy se nedočkám vnoučat. To všechno kvůli vašemu hloupému, sobeckému a bestiálnímu skutku. Zničili jste hodně životů. Pro vás to byla jedna neskutečně zábavná noc. Má dcera ale během ní ztratila svou nevinnost, víru v lidi… a nakonec i život.

Doufám, že nikdy nezapomenete na to, co jste udělali mé dceři. Krev je na vašich rukou.

Šikana je vážný problém, o kterém se musí mluvit. Prosím, neignorujte ji,

Linda Trevanová“.

Zdroj:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1074251302605333&set=a.148941398469666&type=3&theater