„Otcem v 10 letech?!“

V roce 2019 vydal Andrej Malakhov program s názvem „Tati ve věku 10 let?!“ 13letá těhotná Dáša a její matka, 10letá Váňa a jeho matka byli pozváni do moskevského studia.

Dáša mluvila o svém sexu s Váňou. Byli v chlapcově bytě, zatímco jeho rodiče nebyli doma. Pak se něco stalo. Nejprve měla bolesti a pak ne. Po pohlavním styku, řekla, leželi pod přikrývkou a byli v rozpacích.

Dášina matka řekla, že dovolila dětem setkat se. Ale dospělí nemohli ani pomyslet na intimní vztahy. Možná kvůli tomu, že Vanya vypadá velmi malý a jeho rodiče nepředpokládali, že by mohl mít erekci. Čtenáři se možná ptají, jak vypadá matka, která to nechala vypadat. Je na fotografii níže. To neznamená, že žena vypadá aristokraticky. Ale také nevypadá jako úplně smůla, která trpí závislostí na alkoholu. Naopak, argumentuje v určité logice: její dcera onemocněla – cítila se nemocná a slabá, její matka ji vzala k lékařům, ale nenašli žádné nemoci. Máma podle ní šla s Dášou a ke gynekologovi. Ale doktor údajně řekl, že školačka byla stále panna.

Zdroj:interesposts.ru