7. Někdy pláče, když ji nikdo nevidí, ačkoli předstírá, že je „ocelář“. Kvůli smrti milovaného psa na konci filmu „Hachiko“, kdy šéf připravil o bonus za hraní tanků v práci a v hromadě dalších situací. Není na tom nic ostudného, ​​muži, nestyďte se za to! Plačte pro své zdraví, tím více je to užitečné a odbourává stres.

8. Tahá chlupy z nosu a občas je tam také rád nabírá. Zastřihovač? Kapesník? Ne, neslyšeli jste!

9. Vymačkává pupínky, a ne nutně doma, a ne nutně čistýma rukama… Fíha, hrozné! Abychom byli spravedliví, řeknu, že my dívky to děláme také, ale za nic to nepřiznáme!

10. Někdy se prostě víc navoní kolínskou nebo se namaže desicum místo sprchy, když je to nezbytně nutné! Opět je to o lenosti.

11. Sledování „filmů pro dospělé“ a dokonce i jeho používání. I když vdaná. I když je tam stálá holka. I když v osobním životě je vše v pořádku! Proč, co?

12. Sleduje svého bývalého na sociálních sítích. I když vdaná. I když je tam stálá holka. I když v osobním životě je vše v pořádku! Proč, co? Muži, řekněte mi?

Historie ze života

Mimochodem, co se týče filmů, vzpomněl jsem si na příběh. My děvčata jsme někdy strašně citlivé. Jedna moje kamarádka odjela na služební cestu, a když se vrátila, vše pečlivě prozkoumala v jejich společném bytě s chlapem. Na spodním prádle jsem nenašel žádné stopy rtěnky a ani na chlapových zádech nebyly žádné škrábance. Ale! Zjistila, že v její nepřítomnosti ten chlap intenzivně sleduje ty samé filmy a udělala skandál! Všechno překroutila tak, že ji její milovaný málem vyměnil za „holky z Německa“. Ten chlap samozřejmě prosil o odpuštění, ale dívka zůstala. Morálka této bajky… muži, mažte si historii prohlížeče častěji, protože někdy my dívky dokážeme „udělat z ničeho nejen salát a účes, ale také velký skandál“!

Zdroj.yandex