V Krasnodaru vjížděli milenci do řeky při sexu v autě

V květnu loňského roku si manželé udělali piknik na břehu řeky, když zaparkovali svůj VAZ-2115 hned vedle břehu řeky. Později milenci nasedli do auta, aby měli sex.

Nevšimli si, že auto není na ruční brzdě. Po chvíli se auto odvalilo a spadlo z útesu do vody. Mužovi se podařilo kopnout nohama do skla a uprchnout, ale jeho pětatřicetiletý milenec zemřel.

Ve Francii zemřel pár během sexu na vrcholu pevnosti

5. srpna 2015 byl ve Francii při sexu na vrcholu historické pevnosti zabit chlap a dívka. Pár spadl z výšky 12 metrů. Věřilo se, že manželé byli z Normandie a navštívili hrad na cestách. Jejich těla byla nalezena v příkopu a jejich věci byly nalezeny na hradbách.

V Tatarstánu zemřela při sexu s ševcem masochistická prostitutka

K tragické události došlo 1. listopadu 2015. Rozvedený zaměstnanec opravny obuvi pozval na návštěvu kněžku lásky.

o mužových slovech začala nevěstka svědomitě poskytovat služby, a když jejich sex dosáhl svého vrcholu, požádala ho, aby jí silou stiskl hrdlo. Muž, unesen milostnými radovánkami, si hned nevšiml, že jeho partnerka přestala dýchat.

V Portugalsku zemřela velmi aktivní 91letá žena

V prosinci 2015 v malém městě Aveiro policie zatkla 49letého muže v souvislosti s podezřelou smrtí jeho 91letého souseda v důchodu. Důchodkyně byla pod pasem nahá a vedle ní byl předmět, který se v případu jeví jako „sexuální hračka“. Provedená analýza DNA ukázala, že sperma zanechané na místě činu patřilo 49letému vdanému sousedovi. Ten muž řekl, že 91letá důchodkyně byla velmi veselá, milující a na svůj věk vedla velmi aktivní životní styl. Jak vyšetřování zjistilo, muž s ní měl před smrtí sex. A v určitém okamžiku zdraví starší ženy nevydrželo stres ze sexuálních her – dusila se v náručí svého partnera.

Ruský student zemřel v Londýně během sexu

Tragédie se odehrála v červnu 2014 v prestižní oblasti Londýna, kde konec školního roku oslavili studenti jedné z britských vysokých škol. Studentka z Ruska spolu se svým společníkem „odešla do důchodu“ na balkoně. Podle očitých svědků se pár nejprve políbil a poté mladík dívku posadil na zábradlí a měl s ní sex. V určitém okamžiku ztratili rovnováhu a společně letěli dolů.

Dorazení lékaři mohli pouze konstatovat smrt Rusky a Mexičana. Podle britských médií přijel mladík z Mexika do Londýna před týdnem na jazykový kurz. Ruska studovala na jedné z londýnských škol a byla považována za vynikající studentku.

V Kemerově zemřela školačka a její přítel při sexu v autě

V únoru 2012 dorazila do garáže chlapcova otce 17letá školačka se svým 22letým přítelem. Aby nemrzli, nechali manželé během rande zapnutý motor auta. V důsledku toho byli mladí lidé otráveni výfukovými plyny. Zjevně nestihli ani přivonět, obléknout se a vystoupit z auta. Kouř valící se z garážových vrat viděli pracovníci garážového družstva na ulici Svoboda. Dveře byly odemčené. Vyzlečení mladíci byli nalezeni mrtví na zadním sedadle auta.

Zdroj:1001znak.ru