V Krasnodaru zamilovali milenci do řeky během sexu v autě

V květnu loňského roku si pár udělal piknik na břehu řeky a zaparkoval svůj VAZ-2115 hned vedle břehu řeky. Později milenci nastoupili do auta, aby měli sex.

Nevšimli si, že auto není na ruční brzdě. Po chvíli se auto odvalilo a spadlo z útesu do vody. Mužovi se podařilo kopnout nohama do skla a uniknout, ale jeho 35letá milenka zemřela.

Ve Francii zemřel pár při sexu na vrcholu pevnosti

5. srpna 2015 ve Francii byli při sexu na vrcholu historické pevnosti zabiti chlap a dívka. Pár spadl z výšky 12 metrů. Pár byl věřil být z Normandie a navštívil hrad na cestách. Jejich těla byla nalezena v příkopu a jejich věci byly nalezeny na hradbách hradu.

V Tatarstánu zemřela masochistická prostitutka při sexu s obuvníkem

Tragická událost se stala 1. listopadu 2015. Rozvedený zaměstnanec opravny obuvi pozval kněžku lásky, aby ho navštívila.

o mužových slovech začala prostitutka svědomitě poskytovat služby, a když jejich sex dosáhl svého vrcholu, požádala ho, aby jí silou stiskl hrdlo. Muž unesen milostnými radostmi si okamžitě nevšiml, že jeho partnerka přestala dýchat.

V Portugalsku zemřela velmi aktivní 91letá žena

V prosinci 2015 zatkla policie v městečku Aveiro 49letého muže v souvislosti s podezřelou smrtí jeho 91letého souseda důchodce. Důchodkyně byla pod pasem nahá a vedle ní byl předmět, který se v případě objevil jako „sexuální hračka“. Provedená analýza DNA ukázala, že sperma ponechané na místě činu patřilo 49leté vdané sousedce. Muž řekl, že 91letá důchodkyně byla velmi veselá, milující a vedla na svůj věk velmi aktivní životní styl. Jak vyšetřování zjistilo, muž s ní měl před smrtí sex. A v určitém okamžiku zdraví starší ženy nemohlo odolat stresu ze sexuálních her – udusila se v náručí svého partnera.

Ruský student zemřel v Londýně během sexu

Tragédie se odehrála v červnu 2014 v prestižní londýnské čtvrti, kde oslavu konce školního roku oslavovali studenti jedné z britských vysokých škol. Studentka z Ruska spolu se svým společníkem „odešla“ na balkon. Podle očitých svědků se nejprve pár políbil a poté mladík posadil dívku na zábradlí a měl s ní sex. V určitém okamžiku ztratili rovnováhu a letěli společně dolů.

Přijíždějící lékaři mohli konstatovat pouze smrt Rusky a Mexičanky. Podle britských médií přišel mladík před týdnem z Mexika do Londýna na jazykový kurz. Ruská žena studovala na jedné z londýnských vysokých škol a byla považována za vynikající studentku.

V Kemerově zemřela školačka a její přítel při sexu v autě

V únoru 2018 dorazila do garáže otce přítele 17letá školačka se svým 22letým přítelem. Aby pár nezamrzl, nechal během rande motor auta zapnutý. Výsledkem bylo, že mladí lidé byli otráveni výfukovými plyny. Zjevně ani nestihli vonět, oblékat se a vystoupit z auta. Kouř vyfukovaný z garážových vrat byl viděn pracovníky garážového družstva ve Svobodově ulici. Dveře byly odemčeny. Svlečení mladí muži byli nalezeni mrtví na zadním sedadle automobilu.

Zdroj:blognews.am